wolk

Over Lief&Zo

Bezoek onze winkel in Almelo

Contactpagina | Lief & Zo
Adres

Grotestraat 109,
7607 CG Almelo

Telefoon

06-16471654

E-mail

info@liefzo.nl

Neem contact op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp
Bericht

Over Lief&Zo

Ben je op zoek naar het inrichten van een babykamer of kinderkamer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij je graag bij het uitzoeken van een passend cadeau of het samenstellen van een kraampakket. Uiteraard houden wij rekening met uw budget. Wij besteden veel aandacht aan het inpakken van een cadeau, waardoor het altijd een feestje is om iets te geven en te krijgen. Wij verkopen verschillende merken, waaronder Done By Deer, Little Lovely Company, Tellkiddo, Naïf, Wee Gallery, Wild&Soft, Play&Go, Fresk, Milestone, Vilac en Jollein.

Naast onze fysieke winkel verkopen wij ook online via onze webwinkel. Hier kunt u terecht voor als u op zoek bent naar een luxe kraamcadeau of kraampakket. Verschillende kraampakketten met fijne producten hebben wij al voor u samengesteld. Wij hebben kraamcadeaus in verschillende formaten die geschikt zijn voor jongens, meisjes of voor beide. Uiteraard ook met een verschillende prijskaartje. Elk pakket wordt met zorg samengesteld en bestaat uit de liefste en hipste producten. Onze ervaring is dat (toekomstige) mama’s en papa’s hier erg blij van worden.

Maak uw kraamcadeau persoonlijker door aan ons een lieve boodschap door te geven en wij noteren dit op een allerliefst kaartje. Om het geheel af te maken, pakken wij uw kraamcadeau op een originele en luxe wijze in.  U betaalt veilig via Ideal. Mocht u specifieke wensen hebben ten aanzien van een kraampakket, aarzel dan niet en neem contact op via mascha@liefzo.nl.

Neem een kijkje in onze winkel of in de webshop!

Wij helpen met een passend cadeau of het samenstellen van hét perfecte kraampakket

Over Ons | Lief&Zo